Wedstrijd voor NDBF en ervaren teams

NDBF-2015Beste drakenbootvrienden,

Op 15 juni organiseert Drakenbootvereniging United Dragons voor de 21e keer het festival Race the Dragon ter promotie van de drakenbootsport. Door het unieke karakter van de sport trekken de races altijd veel publiek en is het uitgegroeid tot een van de leukste drakenbootfestivals in de kop van Noord-Holland. Als organisatie zijn we hier al een flinke tijd mee bezig. Samen met onze sponsoren en samenwerkingspartners willen we ook van deze editie een groot feest maken.

Ook na de wedstrijd kan het feest doorgaan! Wat dacht je van na de wedstrijd overnachten in hartje Alkmaar. Het nabij de wedstrijdbaan gelegen hotel Kings Inn biedt al vanaf 15 euro per persoon een overnachting inclusief kopje koffie en een croissant. Deze speciale prijs is op basis een kortingscode die bij ons opgevraagd kan worden na inschrijving. Er is plek voor maximaal 160 personen dus wees er snel bij! Kings Inn is de perfecte plek om een kroegentocht te starten, om deel te nemen aan een pubquiz of voor zeer schappelijke prijzen te dineren. Het is ook mogelijk om het arrangement voor de overnachting uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreider ontbijt, voor meer informatie en contact zie de website van het hotel www.kings-inn.com. Ook voor de activiteiten die zij kunnen verzorgen.

Er kan door NDBF/ervaren teams in twee klassen gevaren  worden, grote boot en jeugd kleine boot. Voor teams die in een grote boot willen varen maar niet de mogelijkheid hebben zelf met een boot te komen kunnen we tegen een meerprijs een boot verzorgen. Deze mogelijkheid hebben we niet voor de klasse jeugd kleine boot.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de wedstrijd en vol is vol, dus wacht niet langer, schrijf je in en doe mee. Het inschrijfformulier is hieronder te vinden.

Mochten er vragen zijn, neem contact met ons op via het contactformulier.

Team Organisatie Race the Dragon 2019
Drakenbootvereniging United Dragons

Inschrijfformulier NDBF en ervaren teams

Ons team wil meedoen aan het drakenbootfestival “Race the Dragon” te Alkmaar op zaterdag 15 juni 2019. Tevens verklaren wij met de voorwaarden akkoord te gaan.
[* zijn verplichte velden]

 

VOORWAARDEN

  • Elke deelnemer / team neemt op eigen risico deel aan dit evenement.
  • De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook.
  • De minimale leeftijd van de deelnemers is twaalf jaar. Deelnemers (behalve stuurman) van een jeugdboot zijn niet ouder dan 18 jaar.
  • Alle deelnemers moeten kunnen zwemmen. Kan een deelnemer niet zwemmen, voorziet de organisatie in een drijfvest.
  • De inschrijving en inschrijfgeld dient voor 14 mei 2019 bij United Dragons binnen te zijn. Inschrijfgeld overmaken op NL05ABNA0561779171 t.n.v. United Dragons o.v.v. teamnaam. Bij overschrijding datum s.v.p. eerst even contact opnemen met de organisatie.
  • Boten van de organisatie zijn onder voorbehoud van voldoende beschikbaarheid.
  • Tijdens het festival worden foto’s en filmpjes gemaakt door de organisatie en deze foto’s en filmpjes worden gebruikt op social media en de website van United Dragons en Race the Dragon.
  • Indien u zich aanmeldt als geïnteresseerde of deelnemer, zult u ook op de hoogte worden gehouden van toekomstige edities van Race the Dragon.