Wedstrijd voor teams Nederlandse DrakenBootFederatie

NDBF-2015Beste drakenbootvrienden,

Op 9 juni organiseert Drakenbootvereniging United Dragons voor de 20e keer het festival Race the Dragon ter promotie van de drakenbootsport. Door het unieke karakter van de sport trekken de races altijd veel publiek en is het uitgegroeid tot een van de leukste drakenbootfestivals in de kop van Noord-Holland. Als organisatie zijn we hier al een flinke tijd mee bezig. Samen met onze sponsoren en samenwerkingspartners willen we van deze editie een bijzonder groot feest maken. Tijdens het festival zal er veel vertier op de kant zijn. Neem dus gezellig al je grote en kleine fans mee! Houd onze facebookpagina en website in de gaten voor primeurs!

Ook na de wedstrijd kan het feest doorgaan! Wat dacht je van na de wedstrijd overnachten in hartje Alkmaar. Het nabij de wedstrijdbaan gelegen hotel Kings Inn biedt al vanaf 15 euro per persoon een overnachting inclusief kopje koffie en een croissant. Deze speciale prijs is op basis een kortingscode die bij ons opgevraagd kan worden na inschrijving. Er is plek voor maximaal 160 personen dus wees er snel bij! Kings Inn is de perfecte plek om een kroegentocht te starten, om deel te nemen aan een pubquiz of voor zeer schappelijke prijzen te dineren. Het is ook mogelijk om het arrangement voor de overnachting uit te breiden met bijvoorbeeld een uitgebreider ontbijt, voor meer informatie en contact zie de website van het hotel www.kings-inn.com.

Op zondag 10 juni zal United Dragons een drakenboot vaartocht organiseren door de pittoreske grachten van Alkmaar. Een leuke manier om de mooiste plekjes van Alkmaar vanaf het water te leren kennen. Deelname hieraan is gratis en alleen mogelijk als je je hebt ingeschreven voor het festival op zaterdag. Onze club heeft een beperkt aantal boten, laat daarom graag op tijd weten of jullie team mee wil varen met deze tocht en neem indien mogelijk een eigen boot mee. De tocht zal starten bij onze traininglocatie waar ruimte is voor het stallen van de trailer.

Mocht je de zondag liever zelf op ontdekkingstocht gaan in de stad of het strand willen bezoeken kan dat ook. Huur bv. een fiets of volg een tour onder leiding van een gids, ook dit kan via het hotel worden geregeld. Voor meer informatie en prijzen kun je terecht op de website van Kings Inn www.kings-inn.com.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de wedstrijd en vol is vol, dus wacht niet langer, schrijf je in en doe mee op 9 (en 10) juni 2018. Het inschrijfformulier is hieronder te vinden.

Mochten er vragen zijn, neem contact met ons op via het contactformulier.

Team Organisatie Race the Dragon
Drakenbootvereniging United Dragons

2004-2018 © Copyright - drakenbootvereniging United Dragons