Wedstrijd voor NDBF en ervaren teams

NDBF-2015Op zaterdag 13 juni 2020 organiseert drakenbootvereniging United Dragons weer het festival Race the Dragon ter promotie van de drakenbootsport.

De inschrijving is geopend dus meld je team aan! Dit kan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor wedstrijdteams dus wees er snel bij!

Door het unieke karakter van de sport én de locatie: het centrum van Alkmaar trekken de races altijd veel publiek en is het uitgegroeid tot 1 van de leukste drakenbootfestivals in de kop van Noord-Holland. Samen met onze sponsoren en samenwerkingspartners zullen we van de komende editie weer een groot feest maken!

HET INSCHRIJFGELD
De kosten voor deelname per team: € 250,-
Jeugdteam: € 50,- (kleine boot)
Huur drakenboot: € 100,- (alleen mogelijk voor een grote boot)

Mochten er vragen zijn, neem contact met ons op via het contactformulier.

Inschrijfformulier NDBF en ervaren teams

Ons team wil meedoen aan het drakenbootfestival “Race the Dragon” te Alkmaar op zaterdag 13 juni 2020. Tevens verklaren wij met de voorwaarden akkoord te gaan.
[* zijn verplichte velden]

VOORWAARDEN

  • Elke deelnemer / team neemt op eigen risico deel aan dit evenement. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor welke geleden schade dan ook. Door deel te nemen aan dit evenement, gaat iedere deelnemer met deze voorwaarden akkoord. De team captain en de organisatie waar het team voor uitkomt zijn verantwoordelijk voor de deelnemers in de breedste zin des woords.
  • Iedere deelnemer is minstens 12 jaar oud. Deelnemers (behalve de stuurman) van een jeugdboot zijn niet ouder dan 18 jaar. Iedere deelnemer kan zwemmen. Mocht de deelnemer niet kunnen zwemmen dan is het dragen van een drijfvest verplicht. Hierin voorziet de organisatie.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 250 per team en € 50 voor een jeugdteam. Het inschrijfgeld dient voor 1 mei 2020 bij United Dragons binnen te zijn. Betaalgegevens staan vermeld op de factuur. Pas bij ontvangst betaling is de inschrijving definitief.
  • Tijdens het festival worden foto’s en filmpjes gemaakt door de organisatie en deze foto’s en filmpjes worden gebruikt op social media en de website van United Dragons en Race the Dragon.
  • Indien u zich aanmeldt als geïnteresseerde of deelnemer, zult u ook op de hoogte worden gehouden van toekomstige edities van Race the Dragon.
  • De organisatie behoudt zich het recht om omwille de veiligheid of welke andere reden dan ook voor of tijdens het evenement maatregelen te nemen om de veiligheid van de deelnemer(s), team(s), crewleden en/of bezoeker(s) te garanderen. Instructies van de organisatie dienen ten alle tijden onverwijld te worden opgevolgd.
2004-2020 © Copyright - drakenbootvereniging United Dragons