Uw bedrijf verbinden aan ons festival? Dat kan!

RACE THE DRAGON
Drakenbootfestival Race The Dragon is al 20 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Al jaren strijden wedstrijdteams en evenemententeams bestaande uit bedrijven, families, buurtverenigingen en vriendengroepen in de ranke drakenboten op het Noordhollands Kanaal. Een groot spektakel voor zowel deelnemers als publiek!

UNITED DRAGONS
Het festival wordt georganiseerd door drakenbootvereniging United Dragons. Een vereniging die waardes als vriendschap, gezelligheid en respect hoog in het vaandel heeft staan en dit al jaren weet uit te dragen tijdens het festival. De vrijwilligers van United Dragons zorgen er ieder jaar voor dat het voor alle deelnemers een onvergetelijke dag wordt.

EDITIE 2019
Op 15 juni 2019 zal Race the Dragon weer plaats vinden. Er wordt voortgeborduurd op de speciale jubileum-editie van vorig jaar waar ongeveer 500 mensen op af kwamen. Dit jaar zullen de opbrengsten van het festival worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe drakenboot. Naast het festival zal er op de kade vertier zijn om zowel deelnemers als het publiek te vermaken.

UW BEDRIJF?
Graag willen we bedrijven de kans geven om zich aan dit festival te verbinden en zich zichtbaar te maken op deze prachtige locatie waar veel winkelend publiek en toeschouwers aanwezig zullen zijn. Daarom bieden wij het volgende sponsorpakket aan.

  • De kosten van het sponsorpakket zijn 100 euro. Hiervoor krijgt u exposure op de volgende manieren:
  • Uw logo gezamenlijk met andere sponsoren goed zichtbaar op een groot spandoek op het festival.
  • Vermelding van uw logo en naam voor één jaar op de website van Race The Dragon.
  • Tweemaal een vermelding op de facebookpagina van drakenbootfestival Race The Dragon.
  • Een advertentie in kleur in het programmaboekje.
  • Indien gewenst een kennismakingsclinic voor uw bedrijf voor maximaal 18 personen.

Voor aanmelding en/of vragen kunt het onderstaande contactformulier gebruiken. Meer sponsoren of op een andere wijze sponsoren. Geef aan op onderstaand formulier.

Neem gerust contact met ons op,

Team organisatie Race The Dragon 2019

Aanmelding en/of vragen sponsorpakket

2004-2019 © Copyright - drakenbootvereniging United Dragons